Barn

Halloween kostymer barn

Letar du efter halloween kläder till barn? Vill du hitta en bra dräkt till barn ska kolla närmare på dessa kostymer som jag tror att varje unge skulle bli överlycklig att få. Att högtiden kanske är främst för alla barn är det många som instämmer med.

Ge ungarna bra minnen som kommer sitta kvar under en väldigt lång tid. Utbudet på dräkter varierar och som vanligt hittar du det största utbudet hos partykungen, klicka här nedanför för att gå direkt till deras 78 halloween dräkter för barn.

bästa halloween kostymer pojke

bästa halloween kostymer tjej

skelett halloween kostymer barn

Skelett zombie

Är det här varje pojkes dröm till halloween tro? Den här passar hur bra som helt till bus eller godis rundan hemma i kvarteret. Jag skulle gissa att det blir betydligt mer godis än bus då ingen vågar säga annat!

halloween kostmyer flicka

Zombieflicka

2014 är det som du märker zombie som gäller för som kostym till barn under halloween. Den här kommer skrämma upp både liten som stor och flickan som bär denna kommer lysa som en sol!

harry potter halloween kostym 2015

Harry Potter dräkt

Väldigt många pojkar har honom som favorit, jag menar såklart Harry Potter! Den här dräkten passar bra till barn som är runt 7-8 år. Kommer bli en kostym som uppskattas väldigt mycket tror jag.

häx halloween kostym barn

Häxflicka

Den här dräkten gör sig mycket bra till ett barn som vill vara lagom skrämmande. Det fungerar ju inte att skrämma sig själv eller så gillar man helt enkelt inte för otäcka kostymer. Helt kit för 319 kronor.

Egen kostym till barn

Det allra smidigaste är ju såklart att klicka i en fin halloween kostym till barn på internet men väldigt många väljer att göra sina egna kostymer av gamla kläder eller kanske av ett lakan. Det finns många vägar att gå då ni är på jakt efter den där perfekta kostymen oavsett om det är en flicka eller pojke.

Om ni inte redan gjort det tycker jag att du ska klicka in på sidan som heter “enklare kostym” där har jag samlat tips på enklare saker som gör att den rätt halloween stämningen infinner sig.

Enkelt

Ja det behöver inte vara så svårt att fixa till en bra halloween dräkt till ett barn. Köp någon rolig hårfärg (som går att tvätta ur såklart) riv sönder en t-shirt och ta fram ketchupflaskan så har ni fixat till en outfit till halloween. Tänk enkelt och tänk annorlunda så är jag övertygad ni kommer komma på något bra. Sidan enklare kostym hjälper dig med tips.

Halloween är i och för sig en högtid för de döda men är det inte trots det en högtid för barnen? Att klä ut sig och spöka rejält är minnen som kommer sitt i under en väldigt lång tid framöver. Jag minns själv när jag var liten och skulle skrämma mormor och hon blev minst sagt rädd så in i norden. Det är ett minne som sitter så djupt att det aldrig kommer försvinna.

Låt ditt barn få ett riktigt cool kostym och ge han eller henne minnen för livet. Låt halloween 2017 bli högtiden som aldrig kommer glömmas bort.

Du glömmer väl inte bort att skaffa en egen dräkt till halloween? Kolla in förstasidan där finner du några oslagbara tips på coola kostymer.

Comments are closed.