Enklare kostym

Enklare kostymer

Eller kostym kanske inte är rätt ord här utan det ska snarare vara tillbehör. Det är inte alla som tycker det är så roligt att klä ut sig till halloween i en hel kostym. Då finns det enkla utklädningstrick som du kan ta till för att inte känna dig helt utanför om många andra du känner kommer ha en hel kostym på sig.

enkel kostym till halloween

På den här sidan kommer förslag vad vad du kan skaffa för att “vara med” även fast du inte kör på ett helt kit. Här kommer de tillbehör jag tycker gör sig allra bäst på halloween. Hoppas tipsen kommer vara till hjälp för dig!

handskar halloween

Handskar deluxe

Detta är de officiella handskarna som heter “Jason Deluxe”. Ett enkelt knep för dig att sticka ut och smälta in på festen utan att spöka ut dig allt för mycket. De 199:- för handskarna får de vara värda!

andsiktsfärg halloween

Ansiktsfärg silver

Enkelt, billigt och helt perfekt till halloween. Dra några streck med den här ansiktsfärgen och sen är du vad du än önskar vara. Ett spöke kanske? Du bestämmer helt och hållet! Riktigt bra prisnivå, bara 59:- för den här.

naglar halloween

Blodiga naglar

Du glömmer väl inte bort att fixa till dina naglar till halloween? Har du ingen kostym så passar de här perfekt till en vanlig topp eller tröja. 29 ynka pix för de här blodiga naglarna är hur bra som helst!

spetshandskar

Spetshandskar spindelnät

Dra på dessa spetshandskar som liknar ett spindelnät så kommer du vara betydligt mer redo för halloweenfesten än annars. Billiga är dom också, endast 49:- behöver du lägga upp för att äga dessa.

energidryck till halloween

Energidryck blod

Du måste ju ha något att dricka till halloween eller hur? Vad passar bättre än en energidryck i form av “blod”. Ingenting jag kan komma på? Gör inget om det sipprar ut ur munnen heller.

förkläde halloween

Blodigt förkläde

Du vill inte köpa en hel halloween kostym så vi gör så här. Du köper det här blodiga förklädet som du kan ha utanför dina helt vanliga kläder. Enkelt men med en riktigt bra halloweenstämning. 199 pix är okej.

Lite är också bra

Ja ibland kan till och med lite vara än mer populärt än om du spökat ut dig maximalt. Heter det inte “less is more” eller vad brukar modeikonerna säga?

Om du inte vill ha “less” utan vill köpa en hel kostym kolla in alla de bästa halloween kostymerna på förstasidan så kommer du förhoppningsvis på vad du vill köpa.

 

Det kan bli att kännas lite utanför och tråkigt om du umgås med personer som klär ut sig i alla de fräckaste halloween kostymerna som går att hitta men du har verkligen ingen lust att lägga varken pengar eller tid på att fixa någon kostym. Slå till på något liten du hittar här på sidan så kan jag garantera att du kommer känna dig som en i gänget oavsett om det handlar om största halloweenfesten eller om ni bara ska gå runt på stan en sväng.

 

 

 

Comments are closed.