Halloween dekoration

Halloween dekorationer

Att fixa med en halloweenfest är så mycket mer än bara att skaffa en snygg kostym. Nej det behövs såklart en väldigt massa halloween dekorationer för att det speciella känslan ska infinna sig på riktigt.

Letar du efter dekorationer till halloween? Då tror jag att sidan kan vara till hjälp dels genom tips på passande dekorationer och dels på tips i vilka butiker du hittar produkterna.

Dekorera med ballonger och serpentiner

Halloween infaller under hösten och då är det också naturligt att färgerna går i orange och svart. En bra grund när du ska till att dekorera är att blåsa upp en hel del ballonger, sätta upp serpentiner och eventuellt andra girlanger och lägga ut lite skrämmande saker som jättespindlar på golvet och i fönstren

ballonger zombie halloween dekoration

Ballonger

Zombie och halloween går ihop likaväl som dess färger orange och svart. Några sådana här ballonger uppsatta lite här och var lägger en bra grund för att stämning blir rätt. Säljs i 25-pack, det kommer gå åt! 

serpentin halloween dekoration

Serpentin

Fest va ordet väl? visst är det en högtid för de döda men det är trots allt någon slags fest som ska firas, med serpentiner firas det rejält.

När du utsmyckar lägenheten eller den lokal där halloween festen ska hållas är det bra att tänka i olika steg för att få till ett så bra resultat som möjligt. Att vilja planera för allt på en och samma gång kan tyckas vara smart, men det blir lätt “grötigt” och vissa detaljer kan glömmas bort.

Utsmycka många ljus

På vinterhalvåret så gör sig ljus som bäst och till halloween i slutet på oktober så brinner fler ljus än någonsin. Ja kanske julen är en större högtid men visst är det mysigt att dekorera med ljus? Om du väljer små spökljus, pumpaljus eller någon annan sort är upp till dig. Självklart går det bra med helt vanliga stearinljus också, även fast det är mer stämningsfullt med halloweenljus.

Kom dock ihåg med att vara noga med uppsynen med all eld, speciellt om det är en stor fest. Placeringen när du dekorerar är väldigt viktig här så sätt ljusen på en plats där det är minimal chans att något annat kan ta eld.

pumpaljus

Pumpaljus

Du som föredrar färgen orange och pumpor väljer såklart de här ljusen när det är dags att halloween dekorera.

spökljus dekor 1

Spökljus

Små söta spöken som brinner några timmar. Säljs i förpackningar med 6 stycken, är du osäker på hur många du behöver slå till på flera. Kostar 39 kronor/packet.

Ta dekorationen ett steg längre

Varför ska du bara dekorera lite lagom när det går att smycka på ett extremt sätt? Att fixa halloween känslan känner inga gränser så dessa gubbar kanske är något att satsa på.

Du kan i princip ta vad som helst och “sminka” det med lite blod så har du en dekoration som livar upp det annars så döda halloween. Söker du smink och sådana produkter kolla in sidan om halloween smink.

huvud dekoration halloween

Hängande huvud

Vill du skrämmas så in åt norden på halloween? Detta huvudet är minst sagt väldigt läskigt och bör skrämma både ung som gammal.

bebis halloween

Arg bebis

Okej om du tycker den här arga bebisen är dekoration eller inte får du bestämma. Skrämmande är den i vilket fall!

Så för att lyckas med dekoration kan vi sammanfatta sidan såhär;

  • Tänk steg för steg och ha inte för bråttom när du planerar dekoration för halloween.
  • Det är mörkt och det är kallt, då passar ljus som bäst och hör hemma när det ska smycka till ett stämningsfullt halloweenrum.
  • Dra på rejält och snåla absolut inte på dekorationerna. Hellre för mycket än för lite då halloween är en extrem högtid.

Kolla även butiken buttricks som har en del dekorationer. Lycka till!

Comments are closed.