Halloween linser

Snygga halloween linser

Ögonen är det område som de flesta kollar in först av allt när de träffar både nya personer och gamla bekanta. Med ett par halloween linser kan du förvandla utseendet på ögon markant så att du verkligen förvandlas till din halloweenkaraktär fullt ut.

Om du har linser med styrka så kan du beställa de fast i halloween utförande då. Vill du ha betydligt billigare linser så satsa på helt vanliga linser utan styrka.

Extremt utseende med rätt lins

Vad som är rätt lins kan bara du bestämma. Utbudet av linser till halloween är som på övriga områden enorm då vi fullständigt älskar högtiden. Vilket par vill du smycka dina ögon med till halloween 2017?

halloween linser helsvarta

Helsvarta linser

Du som vill ha det grymmaste att få tag på när det kommer till passande linser för halloweenfesten ska kolla på dessa helsvarta, ja då menar jag verkligen totalt svarta! Täcker hela ögat, 22 millimeter, och är valet för dig som vill sticka ut maximalt. Visst är linserna ingen billig historia då de kostar 699 kronor men du kommer garanterat bli en stor snackis. Du kan dessutom använda de i hela 6 månader efter att förpackningen brutits.

drakögon halloween lins

Dragon Eyes lins

Söker du en billig men trots allt en cool lins som ger dig ett fräckt utseende? Kolla då in den här som jag gillar skarpt! Det ser ut som ögonen brinner med ett lagom läskigt utseende kommer du till festen väl förberedd för att överraska och skrämmas. Cirka 500 kronor billigare än första tipset, alltså 200 kronor för ett par. PS: Alla linser är CE-märkta så du kan vara lugn att allt står rätt till.

 

vit halloween lins

Lyser i UV-ljus!

Okej ett par vita linser tänker du? De här linserna är så mycket mer än bara ert par vanliga aningen tråkiga vita linser eftersom de lyser i UV-ljus som när du är på krogen till exempel. Eftersom de går att använda i ett års tid så kan du ha dom när du ska spöka ut dig flera gånger kommande året, kanske till nästa halloween också?

anaconda halloween linser

Anaconda linser

Du som vill sätta färg på den annars ganska svarta och dystra halloween utsmyckningen ska kika närmare på dessa gröna linser som heter “Anaconda” Passar både för dig som har mörka och ljusa ögonen, vilket för övrigt de flesta linser gör eftersom de täcker så stor den av både pupilen och ögonvitan. Det kan vara idé att lägga till en linsvätska när du ändå håller på att handla, en vätska kostar dig bara 29 kronor så lägg till den.

Så många sorters linser

 

De fyra tipsen här ovan är några av de halloween linser som jag tyckte stack ut från mängden. Det är dock långt ifrån utbudet du kan välja bland så se till att surfar runt på de butiker du kommer till ordentligt innan du gör ditt slutgiltiga beslut vilka linser du ska satsa på. Ibland blir impulsköp jätte bra men andra gånger så kan det lätt bli så att du ångrar dig för att du inte lade ner lite mer tid innan du klickade iväg beställningen.

Om du vill skaffa linser med styrka så kolla på de stora butikerna som till exempel lenson som har det mesta, till och med när det kommer till linser för halloween. Om du tycker det är för dyrt att fixa speciella linser enbart till dagen i ära så kanske det kan vara idé att kolla på ett par som är skapligt neutrala så att du kan använda de som “vanliga linser” efter högtiden. Min personliga favorit är att ha riktigt knallblåa linser som sticker ut rejält och folk verkligen stannar till och kollar in i ögonen.

Hoppas sidan hjälpte dig med att finna ett  par snygga linser att ha på halloween. Här kommer en sammanfattning vad du ska tänka på;

  • Tänk till hur din klädsel ser ut. Är kostymen extrem så ska även halloween linserna vara det. Är du lite mer “lagom” så satsa på ett par som inte sticker ut fullt lika mycket.
  • Lägg till en liten förpackning med linsvätska så att du kan hålla linserna i topptrim. De kanske till och med går att använda till nästa halloween om du har riktigt tur.
  • När det kommer till högtider så ska väldigt många människor ha i princip samma produkter på en och samma gång. Det innebär att du ska slå till direkt om du hittar ett par du vill ha för risken finns alltid att dina favoriter kommer att äslja slut.

Comments are closed.