Halloween masker

Halloween mask

Masker är också utklädnad, om än mindre än en kostym.

Om du är en av de som tycker det är för mycket med en hel kostym är det en halloween mask du ska kika på. Billiga och skräckinjagande masker är helrätt och kommer göra att du inte känner dig utanför på halloweenfesten. Kolla tipsen här så hittar du någon bra.

Att skaffa en mask gör som sagt att du drar dit strå till stacken och slipper bli utpekad som festens tråkmåns. Alla gillar inte hela halloween kostymer så enkelt är det. Personligen så älskar jag att klä ut mig och längtar till halloween redan mitt i sommarn men väldigt många andra bryr sig inte det minsta i denna högtid.

Maskerna att satsa på 2018

Vill du ha riktigt frän mask till halloween kolla in de jag tycker är bäst här i topplistorna för både killar och tjejer.

bästa halloween kostymer kille

bästa halloween kostymer tjej

halloween masker V

1. Vendetta mask

En klassiker och förmodligen den populäraste halloween masken du kan hitta. Guy Fawkes som masken är avbildad från planerade att mörda den dåvarande engelska kungen. Mest känd från filmen “V for Vendetta”.

halloween masker chuck

1. Chucky mask

Känner du igen dockan? Chucky är minst sagt ond men lite söt på samma gång av någon konstig anledning. Jovisst han är en pojke men passar ändå helrätt som halloween mask till en tjej.

halloween masker latex

2. Voldemort

Gamle goda Voldemort kommer här i en lyxig latexmask som kommer göra succé var så säker! Den är dessutom officiellt licensierad av Harry Potter. En fin mask av bästa kvalité om du har en femhundring över det vill säga.

häxa halloween 2015

2. Häxmask med hatt

Häxor hör halloween till och den här masken under 200 kronor kommer skrämma slag på de flesta. Mask, hat och hår till ett riktigt bra pris gör den given på en topplista tycker jag.

masker delux

3. Deluxe mask

Är det här en mask ens? Eller är det så här jag kommer se ut när jag är gammal? Lagom skräckinjagande och av riktigt bra kvalité, kolla in den!

guld mask halloween

3. Guldmask

En väldigt enkel mask som är klockren till dig som tycker att de tipsen här ovanför är lite för mycket. 89 pix betalar du det är väl okej pris?

Gör egen mask

Vill du inte lägga pengar på att köpa en halloween mask kan du alltid göra en egen. Ta lite tyg och sätt igång och var kreativ med både pennor och ketchup. Låt fantasin flöda iväg så kommer du med hundra procents säkerhet ha en helt unik mask som förhoppningsvis kommer sätta starka intryck i personerna du möter.

En annan idé är att sätta in en annons på blocket så kanske någon har en riktigt fin (och dyr) halloween mask att sälj dig för en liten slant.

Hoppas sidan hjälpte dig hitta en bra mask att ha på dig. Kolla även in kostymerna på startsidan om du inte gjort det redan.

Comments are closed.