Halloween smink

Halloween smink

Att få till en optimal utklädnad till halloween kräver förutom kläder även smink och andra tillbehör. Smink som smink kanske du tänker? Såklart går helt vanligt smink perfekt även till halloween! Vill du ha mer specifika produkter som framtagits för att ge en skrämmande utseende kommer här några tips på vad du kan skaffa.

Vill du kolla in ett stort utbud av halloween smink själv? Klicka på knappen nedan så kommer du till Partykungens sminkutbud som innehåller över 150 olika produkter!

halloween smink 2015 kit

1. Latexkit till halloween

Vill du ha allt i ett? Då är detta set med make-up och latex paketet du ska satsa på. Mycket grejer som räcker för både dig och några vänner så gå ihop och dela på de 299 kronor de kostar. Risk för att sälja slut så beställ nu!

djävul smink

2. Sminkset Djävulen

Vad är mer halloween än han som förknippas med döden? Skräm ski*** ur dina vänner genom att förvandla dig till Djävulen med detta smink.

fejkskinn

3. Enkelt sår

Har du 29 kronor över och vill ha något enkelt “smink” så kanske det här fejkskinnet kan vara något?

pennor halloween

4. Pennor till halloween

Med 8 olika färger kan du med en knuta fantasi få till det smink du önskar för att skrämmas. 49 kronor ger du för dessa.

Sminka dig rejält

Uttrycket “less is more” stämmer ibland men inte till halloween. Nej här gäller det att inte snåla på halloween sminket och dra på rejält för få till ett otäckt och minst sagt onaturligt utseende. Värt att tänka på är att ha något du lätt kan tvätta bort sminket med om du nu inte skulle vara helt nöjd och tycka att det blivit väl mycket.

Att kombinera “renodlat” halloween smink med det vardagliga sortimentet är att rekommendera så stirra dig inte blind på att halloween sminket är det enda som fungerar.

  • När du sminkar dig till halloween så använd mycket smink för att maximera resultatet, det ska se onaturligt ut!
  • Om du väljer att slå till på ett kit behöver du inte bry dig i att leta rätt på massa olika komponenter. Kolla första tipset här på sidan.
  • Som med allt till denna hektiska högtid så gäller det att va ute i tid då många produkter kan sälja slut snabbt.

Svårt att fixa själv

Det är svårt att få till en bra sminkning själv så har du möjlighet att fråga en vän så gör det. Om ni är flera som ska ut och spöka så sminka varandra så kommer förhoppningsvis slutresultatet bli suveränt.

Söker du inspiration så testa att söka på google på halloween smink och välj sedan bilder. Att kopiera någon annans sminkning är aldrig fel om du tycker den är snygg. Lägg till någon egen rolig detalj så bli det trots allt en “egen look”.

Lycka till med sminket!

Gå till halloween mask sidan >

Comments are closed.