Inköpsställen

Skaffa halloween kostym

Att skaffa en halloween kostym är inte lätt, om du inte vet vart du ska leta det vill säga. Här kommer våra tips på några riktigt bra inköpsställen som har ett rikligt utbud av alla sorts dräkter och tillbehör för att lyckas spöka ut sig så läskigt som möjligt till halloween.

Om du inte vill handla online så kolla i butiker som exempelvis Ica Maxi eller liknade som brukar inneha ett helt okej utbud också.

Bästa butikerna enligt mig

Om du vill kolla på ett minst sagt megastort utbud så ska du kolla in sidan partykungen som är onlinebutiken din jakt efter en klockren halloween kostym börjar på. Om du inte hittar vad du söker här så har du väldigt höga krav och vet vad du vill ha, respektive inte vill ha på dig under halloween. Det enda negativa jag kan säga om partykungen skulle vara att de har för mycket kläder, smink och masker till halloween.. så att det kan bli svårt att välja. Om du det kan vara ett problem? Det är dels därför den här hemsidan finns, för att tipsa om de kostymer som är värda att lyftas fram lite extra.

Om du nu mot förmodan inte skulle hitta något du gillar hos partykungen så är nästa ställe att kolla på en webbshop som heter Zingland. De har inte lika stort utbud som partykungen men visst kan du hitta några nya produkter där som du inte finner hos “kungen”.

Den här butiken har även mängder av andra kategorier så är det maskerad och utklädnad som står på schemat så är ett besök här verkligen värt tiden då du med stor sannolikhet kommer hitta något fint att ha på dig.

De två shopparna ovan är de bästa i Sverige, enligt mig. Att kolla efter kostymer utomlands kan helt klart vara en idé men då gäller det att du är ute i tid då leveranstiden är mycket längre.

En sida som säljer billiga halloween kostymer är “Light In The Box” som jag rekommenderar du kollar in om du vill handla från utlandet istället för från Sverige.

Läs mer om halloween på startsidan >

Comments are closed.